Summary

This new house in Wellow is a back-land development with some interesting site constraints. The story of the form of the building comes from its tucked away position within the residential setting. The house plan is centred around an open plan, double height family space that opens on to a glorious secluded courtyard.

'The collaborative and relaxed way that BBD have worked with us has not only been enjoyable, but has given us an opportunity to share ideas and investigate different options which we think has given us the best outcome'
"The design is better than we could have hoped for''

Start your project

Start Project Form

Other Projects

BBD-architects believe that each design brief, site and client have their own individual parameters where form and function develop through the design process. We provide a personal, one to one, approach to each of our clients. We make design fun and we love what we do. Creating your future with inspired architectural design.

  • The Courtyard
  • cedar barn main image
    Cedar Barn
  • Red Rice
  • Old Vic