Summary

This beautiful barn conversion was completed in 2018.  Set in a stunning area of the Hampshire countryside, the client wanted to create a new family home behind his existing business. The barn needed some serious TLC. The preservation of the existing steel frame tells the story of the history of the building, while the fully glazed gable to the rear takes advantage of the picturesque countryside beyond.

Start your project

Start Project Form

Other Projects

BBD-architects believe that each design brief, site and client have their own individual parameters where form and function develop through the design process. We provide a personal, one to one, approach to each of our clients. We make design fun and we love what we do. Creating your future with inspired architectural design.

  • The Courtyard
  • cedar barn main image
    Cedar Barn
  • Red Rice
  • Old Vic